İthalat Outlook'tan OST'ye

Outlook 2016'da OST Dosyalarını Alma Hakkında Hızlı Kılavuz

Hala Outlook 2016'da OST dosyalarını nasıl içe aktaracağınızı mı düşünüyorsunuz? Evetse, hem otomatik aracı hem de manuel yöntemi kullanarak OST a Outlook 2016 sürümüne nasıl aktarılacağını tartıştığımız için blogu okumaya devam edin. Çoğumuz, verilerini Outlook'ta içe aktarmak için güvenilir bir çözüm ararız ve verilerinizi güvenli bir şekilde dönüştürmek ve verilerinizi silebileceği ve güvenliğini tehlikeye atabileceği için manuel yöntemi kullanmaktan kaçınmak için üçüncü taraf bir dönüştürücü seçmenizi öneririz. dosyalarınız.


 'Alma ve Verme Sihirbazı' Seçeneği ile Outlook 2016'da OST Dosyalarını Alma

● Outlook'u indirme, çalıştırma ve yükleme.
● "Dosya" seçeneğine göz atın ve "İçeri ve Dışarı Aktar" seçeneğini tıklayın.
● Şimdi, A Dosyaya Aktar ’seçeneğini belirtin.
● Kullanılabilir seçeneklerden PST dosyasını seçin.
● "Alt Klasörleri Dahil Et" ile birlikte onay kutusunu seçin.
● "Son" seçeneğini tıklayın.


Yukarıdakiler, manuel yöntemi kullanarak kullanıcının OST dosyalarını Outlook 2016'ya aktarmasına yardımcı olacak adımlardan bazılarıdır. Ancak, karmaşık ve zaman alıcı olduğundan manuel yoldan kaçınmayı öneriyoruz. Tek bir hata bile veri kaybına, hasara ve bozulmaya neden olabileceğinden adımları dikkatle uyguladığınızdan emin olun. Daha güvenli ve güvenilir bir seçenek tercih etmenizi öneririz, yani profesyonel bir OST - PST dönüştürücü seçerek.

Outlook 2016'da OST Dosyaları Almak için PST Converter KDETools OST kullanın

KDETools OST to PST dönüştürücü OST dosyalarını Outlook 2016'ya almak için güvenilir bir çözümdür. Dönüştürücü, dönüştürme işlemi başlamadan önce kullanıcının tüm verilerin ücretsiz bir önizlemesini almasını sağlar. Yazılım, OST dosyalarını çeşitli dosya türlerine dönüştürür. Kullanıcı ayrıca bir demo sürümü seçebilir ve satın almadan önce aracın özelliklerini kontrol edebilir. Gelişmiş yazılım, dosya boyutu sınırlaması olmadığından büyük ve büyük boyutlu dosyaları dönüştürebilir. Araç, yüksek oranda şifrelenmiş, parola korumalı ve hasarlı dosyaların verilerini dönüştürebilir ve geri yükleyebilir.

Vurgulanan KDETools OST to PST Dönüştürücü Özellikleri

● Araç, kullanıcının demo sürümünü kullanmasına ve hiçbir şey ödemeden 30 OST dosyasını PST formatına aktarmasına olanak tanır.
● Kullanıcı, 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 gibi Outlook'un herhangi bir sürümünde OST dosyalarını içe aktarabilir.

Daha fazla bilgi- https://www.kdetools.com/blog/how-to-convert-ost-to-pst-manually.html

Comments

Popular posts from this blog

How to Convert OST to PST

Conversor OST para PST

Migrer des fichiers OST vers Gmail